donderdag 20 maart 2014

HSK ontwijkt alle onderzoeksvragenGeachte heer E van Doorn, HSK,
Zo gaat dat niet.

Wij hebben talloze bewijzen dat werknemers door bedrijfsartsen geintimideerd worden, zij krijgen te horen 'De werkgever gaat helemaal niet voor reintegratie betalen. U gaat naar HSK en het wordt op uw priveverzekering verhaald'.
Vragen aan u, schriftelijk:
1) ontkent u dat deze praktijken bestaan?
2) hoe zijn deze praktijken volgens u ontstaan?
3) wat hebt u als HSK tot nu toe gedaan om deze 'afschuifpraktijken' (reintegratiekosten op priveverzekeringen) te voorkomen?
4) hebt u wel of niet bedrijfsartsen en P&O afdelingen pro-actief benaderd, of zelfs OMGEKOCHT om deze afscheeproute te kiezen?
Wij willen schriftelijk deze antwoorden van u.
Wij gaan niet zeuren over woordjes, het gaat om de bewijzen, feiten daden en intenties.
Wij wachten uw schriftelijke reactie op bovenstaande vragen af.
Hier wordt de wet ontdoken: zowel Poortwachter als BeZaVa, en HSK zit aan het gunstige = ontvangende einde van de wetsontduiking. Daarom moet een en ander worden uitgezocht.
Dat het u niet uit komt begrijpen wij, maar om onze blog laster te noemen is luchtfietserij.
Beantwoordt eerst maar bovenstaande 4 vragen schriftelijk, dan zien we wat de volgende stap zal zijn.
Onze mailwisselingen komen op de blog waarmee zeker aan hoor en wederhoor wordt gedaan.
Met vriendelijke groet,

Drs. H. Versteegh,
onderzoeksjournalist 20 maart 2014


//////////////

Beste mevrouw Versteegh,
Helaas blijft u pertinente onwaarheden schrijven over HSK en de procesgang rond een werkgerichte psychische interventie op verzoek van een wettige verwijzer. Daarnaast is uw bewoording op zijn zachts gezegd teleurstellend. Wij zien dit als laster, zeker wanneer u niet ingaat op ons verzoek u nogmaals uit te leggen hoe wij mensen met psychische stoornissen/klachten behandelen (wij zijn geen reintegratiebureau).
Wederom verzoeken wij u vriendelijk met ons in gesprek te gaan (hoor en wederhoor), zodat wij u uitleg kunnen geven over de gang van zaken en verantwoordelijkheidsverdelingen. Dit biedt u de gelegenheid uw casuïstiek voor te leggen.
Gaat u niet in op ons aanbod en ons verzoek tot rectificatie/verwijdering van uw blog betreffende HSK, dan beraden we ons op vervolgstappen in juridische zin en stellen wij u aansprakelijk voor eventuele economische vervolgschade.
Met vriendelijke groet,
Drs. E.G. (Eddy) van Doorn, algemeen directeur


Geen opmerkingen:

Een reactie posten